II. Hollandiai Diaszpóra Iskolatábor – Tábori tudnivalók

Ez a tábor 2023.október 16 október 20 -ig tart, Zeewoldeben, egy kimondottan iskolai táboroztatásra alkalmas területen. 

Épületen belül van egy közösségi tér, hálószobák, mosdó helyiségek. A ház körül egy kisebb terület van tűzrakóhellyel, de a közvetlen környezetünkben van sátorozásra alkalmas terület, erdős terület, nyílt víz is.

Parkolási lehetőség a park bejáratánál van, pár perces sétatávolságra, ugyanis a házhoz nem lehet bejönni autóval.   

A tábor menete, programjai:

Hétfőn (október 16-án) délelőtt várjuk a gyermekek/táborozók érkezését, 11-kor szeretnénk elkezdeni a programot. A tábor vezetők már korábban, a helyszínen lesznek!

Táborunk témája Károly Róbert és a lovagkor, ehhez kapcsolódóan lesznek a foglalkozások megtartva. Délelőttönként iskolai foglalkozások, délután pedig kézműves illetve szabadtéri cserkész, játékos feladatok lesznek. Esténként tábortűzzel zárjuk a napunkat. A tábor ideje alatt magyar nyelven beszélünk, játszunk!

Mindenképpen fontos a kényelmes, koszolható ruházat, cipő, érdemes egy kulacsot (kis műanyag üveg), kis hátizsákot hozniuk a gyerekeknek. Abban az esetben, ha egy kicsit messzebbre sétálunk, jól jön, ha van náluk innivaló! Amennyiben megoldható legyen 2 kinti, és egy benti lábbelije (2 cipő, 1 papucs vagy 2 cipő,1 tornacipő) A lényeg, ha esős időt fogunk ki, legyen egy száraz lábbelije amire le tudja cserélni, ha átázik, illetve a házon belül, hogy ne vigyük be a koszt a hálótermekbe. 

Nagy hálótermek vannak, emeletes ágyakkal. Lányok lányokkal alszanak, fiúk fiúkkal. Néhány felnőtt vezetővel. Hálózsák és lepedő, kispárna szükséges. Amennyiben nincs, úgy lepedő, ágynemű. 

Zuhanyzó, wc külön a fiúknak,lányoknak biztosított.

Október 20-án délután el kell hagynunk a szállás területet, így a programot legkésőbb 11:00 – kor zárjuk. Korábban lehet jönni, ki lehet vinni a cuccokat az autókba,segíteni, ha szükséges, de zárás után tudnak hazamenni a gyerekek. 

További információ a szállással kapcsolatban: 

Étkezést saját kezűleg biztosítjuk.

Tábor díja: 

  • Egy gyermek esetén 150 EUR 
  • Testvérpár (2 gyermek) 250 EUR
  • Felnőtt (segítő/vezető) 100 EUR

A táborra jelentkezés az alábbi linken történik:

https://jelentkezes.cserkesz.eu/86

Jelentkezési határidő: 2023.október 5.

Legkésőbb október 10-ig kérjük a tábordíj rendezését az alapítvány számlájára! Kérjük a közleményben tüntessék fel a gyermek vezetéknevét! Pl. Diaszpóra tábor, regisztrációs szám

Név: StiHon – Stichting voor Culturele ondersteuning van Hongaarse jeugd in Nederland en West-Europa
Bankszámla: StiHon
iban: NL13 BUNQ 2047 9766 42 
swift: BUNQNL2AXXX

A táborra való jelentkezés a tábordíj befizetésével lesz végleges!

Bármi egyéb felmerülő kérdésük van, kérem keressenek nyugodtan!

StiHon alapítvány vezetősége